EFT publicaties

Emotional Freedom Techniques

EFT publicaties die voor jou interessant kunnen zijn staan op deze pagina. Het gratis Gold Standard EFT basisprotocol bied ik aan in diverse talen. Andere talen volgen binnenkort. Ook het Optimal EFT basisprotocol kun je hier downloaden. Hoe je EFT nog beter zelf kunt toepassen, wordt uitgelegd in een aantal hand-out’s voor eigen gebruik. En tenslotte heb ik ook een paar media-artikelen toegevoegd..  Je kunt je inschrijven voor mijn gratis nieuwsbrief met tips over EFT, de data van de gratis EFT introductieworkshops en andere activiteiten. En je vind hier ook het boek EFT van A tot Z, de complete instructie hoe je EFT gebruikt om zelf aan de slag te gaan.

Deze basisprotocollen en hand-out’s bied ik aan in goed vertrouwen en zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Het copyright ligt bij mij en niets van dit materiaal mag gebruikt worden voor commerciële doeleinden (eigen hand-out van maken, workshops, lesmateriaal, training, cursus, etc.) tenzij met mijn schriftelijke toestemming.

Gratis downloads

Basisprotocollen

Gold Standard EFT basisprotocol
Optimal EFT basisprotocol

Vertalingen

Gold Standard EFT Basic Protocol in English
Gold Standard EFT Basisprotokoll in Deutsch
EFT Gold Standard protocole de base en français
Türkçe temel EFT protokolü

EFT hand-outs

De Grote Schoonmaak
De Kunst van het Kloppen
EFT, stress en optimale gezondheid

Media-artikelen

Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg
EFT - Een andere aanpak voor PTSS
Sante - Op de bank bij de EFT therapeut
Tijdschrift voor Coaching
Interview MS-Anders

Nieuw! Mijn boek over Emotional Freedom Techniques:

Official EFT van A tot Z

Volledig herziene druk van hét standaardwerk over EFT geschreven met Gary Craig!

Voor iedereen die de officiële werkwijze, zoals Gary Craig het bedoeld heeft, wil leren. Ontdek hoe je met dit boek de beide basisprotocollen zelf kunt gebruiken voor je eigen klachten en laat je verrassen door het resultaat.

Bestel bij Bol.com

Bestel bij BookSpot.nl

Bestel bij Bruna

Achterkant omslag EFT van A tot Z

De wetenschap achter EFT

De evidence base groeit gestaag!

Wij houden wereldwijd alle EFT publicaties in de gaten. Er is zowel een longlist beschikbaar waar alle EFT publicaties op staan als ook een shortlist waarop de beste onderzoeken bij elkaar staan. Je kunt hieronder klikken om naar Novet – het Gary Craig Official EFT Training Center te gaan waar je de shortlist gratis kunt downloaden. Als je interesse hebt in de volledige lijst met alle onderzoek, dan kun je die aanvragen via het contactformulier van deze website.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Favicon Actrom© 1999 - 2024  Gabriëlle Rutten    EFT Praktijk Actrom  •  Contact  •  Nieuwsbrief  •  Voorwaarden  •   Privacy  •  Klachten  •  KvK 34121705  •  BTW NL001373089B72