EFT publicaties

Emotional Freedom Techniques

EFT publicaties die voor jou interessant kunnen zijn staan op deze pagina. Het gratis Gold Standard EFT basisprotocol bied ik aan in diverse talen. Andere talen volgen binnenkort. Ook het Optimal EFT basisprotocol kun je hier downloaden. Hoe je EFT nog beter zelf kunt toepassen, wordt uitgelegd in een aantal hand-out’s voor eigen gebruik. En tenslotte heb ik ook een paar media-artikelen toegevoegd..  Je kunt je inschrijven voor mijn gratis nieuwsbrief met tips over EFT, de data van de gratis EFT introductieworkshops en andere activiteiten. En je vind hier ook het boek EFT van A tot Z, de complete instructie hoe je EFT gebruikt om zelf aan de slag te gaan.

Deze basisprotocollen en hand-out’s bied ik aan in goed vertrouwen en zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Het copyright ligt bij mij en niets van dit materiaal mag gebruikt worden voor commerciële doeleinden (eigen hand-out van maken, workshops, lesmateriaal, training, cursus, etc.) tenzij met mijn schriftelijke toestemming.

Gratis downloads

Basisprotocollen

Gold Standard EFT basisprotocol
Optimal EFT basisprotocol

Vertalingen

Gold Standard EFT Basic Protocol in English
Gold Standard EFT Basisprotokoll in Deutsch
EFT Gold Standard protocole de base en français
Türkçe temel EFT protokolü

EFT hand-outs

De Vrede met jezelf-procedure
De Kunst van het Kloppen
EFT, stress en optimale gezondheid

Media-artikelen

Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg
EFT - Een andere aanpak voor PTSS
Sante - Op de bank bij de EFT therapeut
Tijdschrift voor Coaching
Interview MS-Anders

Mijn boek over Emotional Freedom Techniques:

EFT van A tot Z

Van alle EFT publicaties, is dit nog steeds het best beoordeelde boek over EFT in Nederland. Samen met Henk van der Veen heb ik dit boek geschreven om je te helpen EFT zelf goed te leren toepassen op psychische problemen of lichamelijke klachten.

Bestel bij Bol.com

Bestel bij Bruna

Bestel bij AKO

Voorvertoning boek EFT van A tot Z

De wetenschap achter EFT

De evidence base groeit gestaag!

Wij houden wereldwijd alle EFT publicaties in de gaten. Er is zowel een longlist beschikbaar waar alle EFT publicaties op staan als ook een shortlist waarop de beste onderzoeken bij elkaar staan. Je kunt hieronder klikken om naar Novet – het Gary Craig Official EFT Training Center te gaan waar je de shortlist gratis kunt downloaden. Als je interesse hebt in de volledige lijst met alle onderzoek, dan kun je die aanvragen via het contactformulier van deze website.

Favicon Actrom© 1999 - 2021  Gabriëlle Rutten    EFT Praktijk Actrom  •  Contact  •  Voorwaarden  •  Privacy  •  Klachten  •  KvK 34121705  •  BTW NL001373089B72