EFT coaching

Met Emotional Freedom Techniques je doelen bereiken

Coaching

Mijn coaching is een zakelijke, op resultaten gerichte, interventie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik maak gebruik van mijn eigen 35 jaar lange werkervaring in binnen- en buitenland en de ervaring, kennis en inzichten die ik heb opgebouwd in het coachen van honderden mensen. EFT is een bijzonder effectieve interventie bij werkgerelateerde problemen. Ik heb vele mensen met succes begeleid in (terugkeer naar) hun werk. Coaching is zinvol als je dreigt uit te vallen, (langdurig) ziek bent, wilt reïntegreren maar ook vanuit een vraag over persoonlijk functioneren in je huidige functie of vragen over een carrièreswitch.

“Gabrielle, ontzettend bedankt voor de perfecte begeleiding en coaching in het toepassen van EFT! Helder, doortastend, met humor en zeer professioneel wist jij me te helpen om ongewenste patronen te herkennen en op te ruimen. Voor iedereen die graag een keer op een laagdrempelige manier met EFT in aanraking wil komen is de gratis workshop die zij regelmatig geeft tevens een echte aanrader.”

RM, 35 jaar, ondernemer

“Uitstekend coaching. Een 10 waard. Ik ben beter in staat om in  te grijpen in situaties waarin ik stress heb, ik kan meer afstand nemen en mijn gedachten gaan veel minder met me op de loop. Ik voel me stabieler en in balans. Je bent een heel erg fijn mens met wie ik voor mijn gevoel vanaf de eerste ontmoeting al een klik had. Ik heb erg veel van je geleerd Gabrielle en ben je daar ontzettend dankbaar voor!”

IH, 34 jaar, financieel adviseur

“Ik ben erg tevreden over het traject. Ik heb veel over mezelf geleerd en kan veel dingen meenemen richting de toekomst. Ik denk dat je met EFT een unieke filosofie hebt die veel meer mensen (waaronder mijzelf) kan helpen hoewel ik ook gemerkt heb dat je coachingpalet veel breder is (scherpe vragen, verkennen, toekomst). Wat ik erg prettig vond was het in perspectief plaatsen van mezelf aan de hand van het wiel met leerstrategieën. Kort samengevat: ik vond het geweldig!”

RK, 39 jaar, adviseur

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op via het contactformulier!

Ik heb interesse. Hoe maak ik een afspraak?

Dat ligt er aan. Als jouw organisatie een samenwerkingsovereenkomst met mij heeft, informeer dan even intern. Als er nog geen werkafspraken liggen, neem dan contact op via het contactformulier dan overleggen we telefonisch.

Welke technieken gebruik je?

Naast EFT kijk ik ook naar je leerstrategie. Dat is een begrip uit de NLP en inzicht daarin geeft je heel veel overzicht over hoe jij met situaties omgaat, wat je drijfveren zijn en wat voor jou belangrijk is in werk en privé. Daarnaast heb ik 35 jaar werkervaring in binnen en buitenland, in bedrijfsleven en non-profit en de Verenigde Naties. Ik zet alles in om jou te coachen.

Wat zijn de kosten?

Mijn zakelijke tarief is € 300 euro excl. Btw per sessie van 1,5 uur. 

Hoeveel coaching sessies heb ik nodig?

Dat hangt af van je hulpvraag, wat je zelf kunt en wilt doen en welke eventuele afspraken er gemaakt zijn met je organisatie. Ik help je graag met een offerte voor een traject waarmee je naar je leidinggevende kan stappen.

Favicon Actrom© 1999 - 2024  Gabriëlle Rutten    EFT Praktijk Actrom  •  Contact  •  Nieuwsbrief  •  Voorwaarden  •   Privacy  •  Klachten  •  KvK 34121705  •  BTW NL001373089B72