EFT opleiding voor professionals

Gecertificeerde beroepsopleiding

Al 10 jaar lesgever in EFT

Ik werk als enige EFT opleider in Nederland direct samen met Gary Craig, de ontwikkelaar van EFT. Met enige regelmaat treed ik op in zijn webinars en help hem mee in het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal, zowel voor de Gold Standard EFT Tutorial als ook voor Optimal EFT en de Unseen Therapist. Op de Novet website vind je meer informatie over Optimal EFT. Novet is mijn opleidingsbedrijf en het Gary Craig Official EFT Training Center voor Nederland en België.

Al 15 jaar EFT behandelaar

Ik doe ruim 50 EFT consulten per maand met mensen in binnen- en buitenland en pas zowel Gold Standard EFT als Optimal EFT toe. Mijn lesgeven in EFT is dus stevig verankerd in de praktijk en door mijn samenwerking met Gary Craig blijf ik goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Nieuwsgierig naar mijn manier van lesgeven? Kom naar de gratis EFT  introductieworkshop!

Leer Gold Standard EFT - van Gary Craig zelf
Officiële vertegenwoordiger van Gary Craig
Het enige gecertificeerde Official EFT trainingsinstituut
Ook Optimal EFT - de nieuwste innovatie op EFT gebied!

EFT opleiding voor professionals

Ik geef de volledige EFT opleiding in dagopleiding als gecertificeerd Novet hoofddocent. Novet is het Gary Craig Official EFT Training Center en regelt in Nederland de EFT certificering. Lees meer over de certificering op de website van Novet. De Novet opleiding is geaccrediteerd en gecertificeerd door SKB en KTNO en wordt erkend door NVPA en NBVH. Andere aanvragen lopen nog.

Deze EFT opleiding is een must voor iedere professional die Gold Standard EFT helemaal onder de knie wil krijgen. Ik geef sinds 2008 met veel plezier opleiding aan therapeuten, coaches, artsen, psychologen, psychiaters, politiemensen, maatschappelijk werkers, onderwijzers, verpleegkundigen en nog veel meer professionals die met mensen werken.

De opleiding is verdeeld in 6 blokken, die los gevolgd kunnen worden afhankelijk van je opleidingsniveau in EFT. Blokken 1 t/m 3 volgen in grote lijnen de internationale indeling die gehanteerd wordt. Een belangrijk verschil met andere opleidingen is de aandacht die besteed wordt aan de wetenschappelijke onderbouwing, het werkingsmechanisme en het voorkomen van hertraumatisering zodat je als professional precies weet wat je wanneer moet doen. Blokken 4, 5 en 6 zijn speciaal voor de certificering in Nederland ontwikkeld. De eerste drie blokken mag je ook elders volgen. Je moet dan met goed gevolg een ingangsexamen doen over de basiskennis die je moet hebben om aan blok 4, 5 en 6 te kunnen beginnen. Alle informatie hierover vind je op de website van Novet.

Ik heb tijdens mijn coachingsopleiding niet geleerd wat er gebeurt als mensen in een angst schieten en ook niet hoe dan te handelen. Op de EFT opleiding wordt hier veel aandacht aan gegeven. Naast de deskundige informatie over de functie van het brein en lichaam krijgen we ook instructies hoe te handelen en waarom. Toen ik dit een keer nodig had, wist ik meteen wat ik moest doen en omdat ik mijzelf rustig en kalm voelde, kon ik stevig in het zadel zitten zodat ik er ook helemaal kon zijn. Naast dat ik wist wat ik moest doen, was het voor mijn klant ook heel prettig om ondertiteling te krijgen bij wat er met hem gebeurde. En uiteraard was deze angst voor mijn klant een enorme mooie transformatie!

LvB, 57 jr, coach

“Ik had al een EFT opleiding gedaan maar was teleurgesteld in de resultaten die ik haalde. Er klopte iets niet en ik kreeg geen blijvende resultaten. Viavia kwam ik bij de gratis EFT workshop van Gabriëlle Rutten terecht en ik schrok echt van wat ik daar in een halve dag leerde. Dus ik ben zodra het kon de hele EFT opleiding bij haar gaan doen en heb er geen moment spijt van. Als je EFT goed wilt leren, dan moet je bij haar zijn. Zo simpel is het. Ik ben blij en mijn cliënten zijn heel erg tevreden. Wie wil dat niet?”

KB, 48 jr, therapeut

Favicon Actrom© 1999 - 2024  Gabriëlle Rutten    EFT Praktijk Actrom  •  Contact  •  Nieuwsbrief  •  Voorwaarden  •   Privacy  •  Klachten  •  KvK 34121705  •  BTW NL001373089B72