EFT workshops

Emotional Freedom Techniques op aanvraag

EFT workshops en demonstraties op uitnodiging

Ik geef met enige regelmaat workshops, demonstraties en gastlessen in EFT op uitnodiging in heel Nederland. Een greep uit de organisatie: Menzis, Van Boeijen groep, Leeuwarden Medisch Centrum, Academy for Integrative Medicine, Zorggroep Meander,  Amsterdam School for Integrative Medicine, MS-Anders Stichting, STIBIG, Cliniclowns, MN, Nobco, Lentis, Levensboom, VNVA, Boswijk Instituut, TU Delft, Make-a-Wish-Nederland en Infolijn Alternatieve Geneeswijzen.

Vanaf 8 mensen kun je zelf een workshop bij je thuis of op je werk organiseren. Ik geef de workshop en lever het materiaal (hand-outs en certificaat van deelname), jij organiseert e.e.a. en neemt de locatie en de catering voor je rekening. Ik overleg graag met je over de mogelijkheden. Onderaan deze pagina vind je een contactformulier.

Maatwerk workshop voor teams

EFT geeft vaak opvallende resultaten bij werkgerelateerde klachten die optimaal functioneren in de weg staan. Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Omgaan met andere mensen is een kunde èn een kunst. Ook werkdruk, stress en bijvoorbeeld agressie van klanten/publiek eisen hun tol. Niet iedereen zal van nature in elke situatie ontspannen en zelfzeker kunnen doen wat op dat moment het meest effectief is. In elke organisatie komen hierdoor problemen en probleemsituaties voor en kunnen medewerkers emotionele of lichamelijke klachten ontwikkelen. Stressklachten, faalangst, sprekersangst, blokkerende emoties die het functioneren in de weg staan, belemmerende onzekerheid over de uitvoering van de eigen functie, zomaar een opsomming van klachten die kunnen ontstaan.

Ik bied maatwerk workshops aan om medewerkers te leren hoe ze EFT kunnen gebruiken om werkgerelateerde klachten te verminderen en vaak zelfs helemaal op te lossen. EFT werkt bijzonder goed bij alle soorten stressklachten. Of die nu van binnenuit ontstaan of veroorzaakt worden door de werkomstandigheden (bijvoorbeeld door agressie van publiek of klanten) zoals voorkomt bij politie, brandweer en andere hulpverleners.

Deze video laat een EFT les zien van ongeveer een uur met uitleg en oefenen.

Een greep uit mijn opdrachtgevers:

Als je vrijblijvend overleg wil over de mogelijkheden en de kosten, neem dan contact met me op via dit formulier.

EFT workshops

8 + 14 =

Favicon Actrom© 1999 - 2024  Gabriëlle Rutten    EFT Praktijk Actrom  •  Contact  •  Nieuwsbrief  •  Voorwaarden  •   Privacy  •  Klachten  •  KvK 34121705  •  BTW NL001373089B72