EFT zelf leren

Iedereen kan Emotional Freedom Techniques leren

Iedereen kan het!

Er is geen speciale voorkennis nodig voor EFT. Hiermee stijgt EFT ver uit boven andere therapieën en ben je niet meer afhankelijk van een therapeut. Je kan veel zelf maar wellicht niet meteen en mogelijk ook niet met alles. Als je probleem te groot voelt dan is het natuurlijk een goed idee om er hulp bij te zoeken.

  • EFT zelf leren? Hieronder staan vier opties op een rij.
  • EFT zelf proberen? Klik hier voor het EFT basisprotocol.
  • EFT gebruiken in je praktijk? Klik hier voor de EFT opleiding voor professionele toepassing.

 

EFT cursus zelfhulp

Je krijgt in 4 middagen uitvoerig uitleg over hoe je Gold Standard EFT en ook Optimal EFT bij jezelf kunt doen en oefen je de basisprotocollen om ze helemaal op jezelf te kunnen toepassen. Na de cursus plannen we een persoonlijk consult waarin ik je help een plan van aanpak voor jezelf te maken. Deze cursus geef ik via Novet – het Gary Craig Official EFT Training Center, mijn EFT opleidingsinstituut.

EFT in 1 dag workshop

Dit is een veel kortere versie dan de cursus en nu leer je in één dag de twee basisprotocollen met een korte uitleg hoe je ze goed kunt toepassen op jezelf. Voor wie snel aan de slag wil. Je krijgt beide basisprotocollen en handig lesmateriaal dat je kunt gebruiken voor persoonlijke studie.

EFT Tutorial zelfstudie

Je kunt EFT leren met de Gold Standard EFT tutorial van Gary Craig, de grondlegger van EFT. De Nederlandse vertaling is sinds november 2019 beschikbaar en wordt gratis aangeboden op Novet – het Gary Craig Official EFT Training Center.

Gratis EFT introductie

Met enige regelmaat geef ik een gratis EFT introductieworkshop voor iedereen die zelf geïnteresseerd is of iemand mee wil nemen om kennis te laten maken met EFT.

“Ik ben enthousiast. Ik vond het fijn dat de stof tijdens de cursus wordt geschreven op flip-overs. Dat maakt dat eigen inbreng van de cursisten mogelijk is en daarop als voorbeelden kunnen worden ingetekend. Dat maakt het vertrouwen en inzicht in EFT steviger dan dat dit als een ‘theorie’ met een gelikte Powerpoint zou worden overgebracht.

De theorie en oefeningen worden helder en transparant aangeboden. Programma is goed gedoseerd samengesteld. Door de afwisseling van theorie en praktische oefening kun je je de theorie snel eigen maken, welke achtergrond men zelf ook heeft. De cursus biedt voldoende basis om daarna zelf te kiezen of men wel of niet dieper op de theorie wil ingaan, terwijl je thuis wel meteen gericht met de techniek aan de slag kunt.

Gabrielle heeft de gave om de theorie strak binnen de geplande tijd over te brengen, terwijl er alle ruimte is voor vragen, die zij steeds als aanvullend verwelkomt. Dat werkt zeer positief. Daardoor is de cursus ook niet vermoeiend, je komt er juist geïnspireerd vandaan. Ook haar inleidende en ‘uitluidende’ meditaties werken daar aan mee. Gabrielle is zelf enthousiast en weet haar enthousiasme op een prettige en niet opdringerige manier over te brengen. Zij heeft de gave om een veilige sfeer binnen de groep te creëren en vast te houden, waardoor mensen van verschillend pluimage elkaar kunnen aanvullen zodat in korte tijd verdieping voor allen tot stand komt.”

PK, 63 jr, lerares, literatuurwetenschapper

Op de hoogte blijven?

Lees de nieuwsbrief!

Lees in mijn nieuwsbrief meer over EFT. Ik geef tips over hoe je Emotional Freedom Techniques beter kunt toepassen.

Favicon Actrom© 1999 - 2024  Gabriëlle Rutten    EFT Praktijk Actrom  •  Contact  •  Nieuwsbrief  •  Voorwaarden  •   Privacy  •  Klachten  •  KvK 34121705  •  BTW NL001373089B72