Agenda

Emotional Freedom Techniques

EFT activiteiten

Hieronder staan mijn EFT activiteiten op een rijtje. Je kunt je belangstelling aangeven via het aanmeldformulier. Wees gerust, dan zit je nog nergens aan vast. Pas als je een bevestigingsmail hebt gekregen, ben je verzekerd van een plekje.

naar agenda ↓

23

januari 2021

Optimal EFT leergang

Optimal EFT leergang

De nieuwste ontwikkeling in EFT heet Optimal EFT. Dit is een meditatieve vorm waarin je contact maakt met de Unseen Therapist, je innerlijke heler. Bij Optimal EFT wordt niet meer geklopt. Een bijzondere aanvulling op Gold Standard EFT.

Alle informatie over inhoud, data en aanmelding vind je op de website van Novet – Gary Craig Official EFT Training Center.

Praktische info

van januari tot november 2021

Lesdagen zijn op zaterdag en/of zondag
Lestijden: 13.00 tot 17.00 uur
Lestijden webinars: 13.00 tot 15.00 uur

Data:
Dag 1&2: 23+24 januari
Dag 3: 28 februari
Dag 4: 28 maart
Dag 5: 25 april (webinar)
Dag 6: 6 juni (!)
Dag 7: 27 juni
Dag 8: 26 september (webinar)
Dag 9: 31 oktober
Dag 10&11: 27+28 november

Kosten: € 1200,- (incl. alle lesmateriaal)

Opgeven: www.official-eft.nl

Locatie: H.J.E. Wenckebachweg 144-148, 1096 AR Amsterdam

19

juni 2021

Gratis EFT introductieworkshop

Gratis EFT introductieworkshop

Voor iedereen die wil kennismaken met EFT. Er is geen speciale voorkennis nodig. Je doet anoniem mee met deze workshop en je hoeft je niet voor te stellen. Je leert het basisprotocol van Gold Standard EFT op jezelf toepassen.

Praktische info
Tijden: van 13.00 tot 17.00 uur. Je bent vanaf 12.45 welkom (ajb niet eerder ivm andere werkzaamheden). Na aanvang helaas geen toegang meer.

Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel aan afzeggen. Als je korter dan een week van te voren afzegt of niet verschijnt dan brengen wij 20 euro administratiekosten in rekening.  Zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen, heb je een plekje.

Aanmelden: geef jezelf hier op. Pas als je een bevestigingsmail hebt ontvangen, ben je verzekerd van een plekje.

Locatie: webinar via Zoom. Je krijgt een mail met Zoomlink op de dag zelf.

9

juli 2021

EFT in 1 dag

EFT in 1 dag

Leer in deze workshop de EFT basisprotocollen te gebruiken om zelf je stress en stressgerelateerde klachten aan te pakken. Je leert de basisprotocollen van de twee officiële vormen van EFT: Gold Standard EFT & Optimal EFT. Aan het einde van deze dag heb je inzicht in hoe stress van invloed is op je gezondheid en waarom EFT werkt. Je kent de basisprotocollen en je weet hoe je de zogenaamde ‘vrede met jezelf procedure’ moet doen zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Voor iedereen die het wil leren. Speciale voorkennis is niet nodig.

Praktische info
Tijden: van 11.00 tot 16.00 uur

Deelname: voor iedereen die in 1 dag de basis van Gold Standard EFT en van Optimal EFT wil leren!

Kosten: € 100,- (inclusief hand-outs)

Aanmelden: geef jezelf hier op

Locatie: webinar via Zoom

28

oktober 2021

EFT nascholing van Novet

3-daagse workshop: EFT & zielsoorzaken van ziekte

Leer de biologische wetten toepassen om achter de emotionele oorzaken van lichamelijke klachten te komen.

Leer de essentie van het boek ‘Zielsoorzaken van ziekte’ zodat je snel de emotionele oorzaak van lichamelijke klachten en ziekten weet op te sporen en aan te pakken. Je ontdekt de zogenaamde 5 biologische natuurwetten van Geerd Hamer (Duitse arts). Mensen die de EFT opleiding of een workshop gevolgd hebben, kennen wellicht al de grafiek met de helende crisis. Deze grafiek en de bijbehorende uitleg komt uit dit werk. In deze workshop leer je hoe deze wetten in elkaar zitten en snap je naar welke emotionele oorzaak je op zoek moet gaan om het probleem op te lossen. De nadruk in deze workshop ligt op hoe je EFT in de praktijk inzet om de klacht aan te pakken. De achterliggende theorie wordt behandeld voor zover relevant om dit te doen.

Alle informatie over inhoud, data en aanmelding vind je op de website van Novet – Gary Craig Official EFT Training Center.

Praktische info

Data: 28, 29 & 30 oktober 2021

Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur

Kosten: € 390,- Neem zelf iets (kant en klaars) te lunchen mee ajb. Het boek kun je vooraf kopen. Stuur mij hiervoor een mail op info@eftpraktijkactrom.nl.

Opgeven: www.official-eft.nl

Locatie: Webinar via Zoom

Aanmeldingsformulier

15 + 8 =

Favicon Actrom© 1999 - 2021  Gabriëlle Rutten    EFT Praktijk Actrom  •  Contact  •  Voorwaarden  •  Privacy  •  Klachten  •  KvK 34121705  •  BTW NL001373089B72