grijs-blauwe paardebloem achtergrond

CSS Menu Bar Css3Menu.com


gabriëlle rutten


Ik werk sinds 1999 als zelfstandig adviseur, coach en trainer. Ik heb mijn eigen adviespraktijk voor psychische en lichamelijke problemen. Ik ben arts (niet praktiserend), master practitioner NLP en Novet gecertificeerde EFT behandelaar / hoofddocent.

Na een aantal jaren klinisch wetenschappelijk onderzoek en werk als arts in het AMC, heb ik een tiental jaren bedrijfsgeneeskunde gedaan. Daarna ben ik 3 jaar in Kosovo geweest en heb daar gewerkt voor de Verenigde Naties. Sinds 1999 heb in een eigen praktijk. Naast het werk in mijn eigen praktijk ben ik EFT Hoofddocent bij Novet en geef ik workshops en presentaties over EFT. Samen met twee andere EFT collega's heb ik Novet (Nederlandstalig Opleidingsinstituut voor EFT Toepassingen) opgericht om de certificering van EFT in Nederland goed te regelen. Novet biedt als enige in Nederland een gecertificeerde en geaccrediteerde opleiding. Alles over de Novet opleiding en de certificering vind je op www.official-eft.nl.

Tenslotte heb ik nog een aantal bestuursfuncties: ik ben directeur van Novet, secretaris in het bestuur van het NIKIM (Nationaal Informatie en Kenniscentrum Integrative Medicine), zie www.nikim.nl en ik heb 6 jaar in het bestuur van stichting Medical Checks for Children gezeten, zie www.medicalchecksforchildren.org.

"Het is mijn passie om mensen met emotionele of lichamelijke klachten te leren deze klachten zelf met EFT aan te pakken zodat ze hun welzijn letterlijk in eigen hand hebben."

Mensen lopen soms al jaren met klachten rond waar ze maar niet van af komen. EFT is een eenvoudige techniek die door iedereen te leren is en die vaak opvallende resultaten boekt daar waar conventionele (medische) therapie faalt. Ik werk als holistisch arts en niet meer in het reguliere werkveld omdat ik de oorzaak van het probleem wil ontdekken en aanpakken en niet het symptoom wil "bestrijden". Ik schrijf dan ook nooit medicatie voor (wel voedingssupplementen) en ben daar erg blij mee. Ik heb zelf de kracht van EFT ontdekt omdat ik daarmee mijn hardnekkige migraine en jarenlange rugklachten succesvol heb opgelost.

EFT is bijzonder effectief bij zowel emotionele als lichamelijke klachten, verslavingen, werkgerelateerde problemen en nog veel meer. Gun jezelf om kennis te maken met deze techniek en gebruik het om veel van je klachten te verlichten en vaak zelfs helemaal op te lossen.

Hartelijke groet,

Nieuws

 

Cursus EFT als zelfhulpmiddel: 9, 16, 23 & 30 september 2018

 

Leerstrategie & negatieve kernovertuiging: 7 oktober 2018

 

De volgende gratis EFT introductieworkshop is op 13 oktober 2018


Join Gary Craig's Official EFT Tapping Community